sexta-feira, 27 de junho de 2014

Terceiro tópico:Ucrânia

Україна: Для української національної культури культури народу є фундаментальних і основним елементом. За своєю суттю була сформована поступово професійних науки, літератури та мистецтва. Особливістю української культури визначив вплив геологічними умовами, особливо на історичні траєкторії, а також взаємодії з іншими етнічної культури. Прийняття християнства в 10-го століття вона була важливою віхою в розвитку культури.
Загальні характеристики України мали важкий шлях в історії зубного каменю монгольської завоювання в 13 столітті, польсько-литовський розширення 14-16 ст., залежність російської та Австрійської імперії у ХІХ-ХХ століть. У традиції народної культури грає видатну роль. Це сталося тому, що протягом тривалого періоду українського суспільства розроблена без повного національної культури еліти.
Правда творців і носіями культури продовжували бути великої маси суспільства — селян, козаки, теслярі. Української культури протягом тривалих періодів його історії розроблений як національної. Її популярні традицій і фольклору зайняли більшість, який додав свій особливий шарм і колір, особливо, була блискучою в арт-у фольклорі, пісень, танців та декоративно-прикладного мистецтва. Це через збереження й експлуатації традиції, коріння якого базуються на культури Київської Русі, стало можливим піднесення української культури в 21 столітті. XVI-XVII та культурного відродження в 19 столітті.


У той же час є значні негативні наслідки розвитку національної культури. Для довгий час, багато талановитих людей, які були народився і виріс в Україні, потім залишив країну і назвав його життя і його робота культури інших країн (Росія, Польща). Крім того, досягнення в області науки були менш помітно, ніж в гуманітарних наук.


Система освіти досягло свого апогею у козацької епохи і за умови народної освіти, традиція, написання книги, зосередити увагу на основних центрів Європи, зокрема у Візантійській культурної традиції. В Україні була центром християнства в Слов'янський світ, центру науки та вищої освіти, розроблені в рамках школи. Все це дозволило принести української культури на рівні світових подій, створити декілька класичних праць в друку, архітектурі, літературі та досягти значних успіхів в науці.


Української культури, коли-небудь з самого початку були притаманні значні фактори: відкриття світу, відсутність ксенофобії та відсутність гуманізму. Мова йде про сутність гуманістичної культури, у нас згадати про те, що значення культури в період активного розвитку 21-го століття. XVII-XIX були дуже конкретні. Ми досягли цього висновку з творчістю Григорій Skovorodá, Пантелеймона Куліша, Ossezia Прокопович, Тараса Шевченка. В його філософських роботах вони вирішили, що питання про характер і умовах людського щастя, а також сенс існування людини.


На відміну від громадської думки інших європейських країн, де бідність, хвороби і відсутність культури думки покращити, збільшивши технічного прогресу, підвищеною продуктивністю, завдяки зусиллям монархів і освічений соціальних експериментів, Український мислителів точки до іншої. 'Робота' і самопізнання, свобода, для яких ніяких вибачень частково питаннями благополуччя, обмеження потреби, надаючи духовними благами ці матеріали є форм і рецепти для щастя, яке підтримується і сприяє лідерів українського мислителів у дусі наприкінці європейських екзистенціалізм. Ці підходи мають особливе значення для всього людства.


Український народ жили довго і бурхливих історії. Йому довелося жити на перехрестя, який пройшов через різні народи та племен. Майже кожний з них побажав українській землі. У ці важкі умови повинні захистити свою свободу від ворогів, рабської. Ця боротьба приніс нам найбільш блискучих ідеал українців прагнення до волі. Це означало, що, в кінці 16 століття, в Україні, відбудеться перший демократії. Козацька держава була оплот демократії і свободи, не тільки себе, але і сусідніх країн. Таким чином, всі народного мистецтва сповнена солодкий природи до свободи. Українці втратили свободу і незалежність часто і пропустив те ж саме. Потім знову створено цей меланхолії і свобода боротьби у всіх формах необмежений творчості море дружні пісень, в легендах, у живопису в вишивки, Кераміка, ткацтва і так далі.

Культури Київської Русі в 9-го століття у Східній Європі прийшли монархічної держава Київська Русь», з центром у Києві. Першооснова культури Русь була оригінальна Східної культури племен. Під час їх виникнення в економічний режим слов'ян домінують сільського господарства, тваринництва, полювання, риболовля та бджільництва. У ХІХ столітті. X досягли досить високого рівня, вироби із заліза і кольорових металів, кераміки, ткацтво, засмаги і шкіри, вирізані з каменю та дерева.


Християнство було новою точкою відліку, змінене язичницькому племен і був офіційно прийнятий Володимира Великого, у 988 році. До введення християнства дійсно прискорило розвиток письмовому (співіснували деякі час, кирилиці і глаголицьку літерами), та літератури, стародавні пам'ятники, що написано в стародавній слов'янські мови. Впливом візантійських культури був дуже важливо, особливо поширення візантійського стилю в архітектурі, в духовної музики, в живописі храмів.
XIII-XV ст. Татаро-монгольська навала в середині XIII століття викликало тривалий економічний спад. В деяких галузях було зменшення або в забуття травмуватися складні технології, сприяння промисловості ремесло. Незабаром після цього зупинив будівництво. Православна Церква залишалося духовним центром. З зниження князівства Київської та Чернігівської князівства Галицьке й Волинське став центром культури, яка була більш сприятливим, геополітична ситуація. Ситуація змінилася поступово з включенням українські землі Великого князівства Литовського. У культурі стає видимою вплив Західної Європи, вона визначає культурним змістом час. Досягнуті значні Наукові знання стандартів в галузі гуманітарних дисциплін: філософія, історія. Розроблено світським мотивів в літературі. Архітектура церков готичному стилі стає поширюється у Міське будівництво Європи. Продовжують розвиток різних жанрів популярна мистецтва: декоративно-прикладне мистецтво, музика, театр. З появою героїчними мотивами збагатив народного мистецтва.

XVI-XVIII ст. В 16 столітті і раніше стабілізації і відновлення життєвих сил економічного життя, зростання міст. На Волині й Галичини практиці все частіше будівництво будівель вже не зроблені з дерева, але з каменю та цегли. У 15-го століття у Львові, побудований сантехніки.

По завершенні Люблінської унії 1569 року українські землі були під володіння Польщі (Річ Посполита). Положення соціальної еліти в нових умовах була неоднозначною. Більшість українських feudalistas, у верхній частині духовенства перейшли від національної мовної культури, традицій.


У цій історичні ситуації ролі духовного лідера людей пройшли козаки соціальний статус, що сформувалися в XV-XVI ст. Більшість козаки брали традиції незалежності, оборони віри і української мови.
Спасибо України для візуалізації

Nenhum comentário:

Postar um comentário